Accommodatie boeken voor wintersport met groep Italië.

Met een familie- of vriendengroep op wintersport naar Italië? Boek hier een wintersport chalet grote groep, appartement aan de piste of groepsaccommodatie skivakantie Italië van 8, 14, 20, 24 tot wel 30 personen. Op top locaties in onder andere Val Gardena, Val Di Sole of Val di Fassa, meestal met skipas en direct aan de piste. Catering soms mogelijk.

Villa for You wintersport banner


In welke wintersportgebieden Italië met groep op vakantie?

Of je nu een wintersport chalet Italië 8 personen, ski appartement 14 personen of groepsaccommodatie Italië aan de piste voor 16, 18, 22 of 26 personen zoekt, als je met een familie- of vrienden groep een skivakantie Italië boekt, is het skigebied net zo belangrijk als de accommodatie zelf. Boek daarom je wintersport vakantie Italië met vrienden, collega’s of vrienden bij voorkeur in Dolomieten, Trentino of Zuid-Tirol. Kijk vooral naar de mogelijkheden een wintersport groepsaccommodatie aan de piste Italië inclusief skipas te boeken in Val Gardena, Val di Sole of Val di Fassa.


Last minute wintersport Italië met groep boeken

Indien je met vrienden, familie of collega’s een last minute wintersport Italië wilt boeken, is dat meestal wel mogelijk als de groep niet groter is dan 8, 10, 12 á 14 personen. Echter vaak niet met Kerstmis. Indien je echter een groepsaccommodatie Italie voor een skivakantie met mee dan 14 personen wilt boeken, is het verstandig dit tenminste enkele maanden voor de wintersport groepsvakantie te doen. Zeker als je een wintersport appartement, chalet of groepsaccommodatie Italië voor meer dan 12, 14 of 16 personen in Val Gardena, Val di Fassa of Val di Sole wilt huren, is vroeg in het seizoen boeken aan te raden.

machtige bergen skigebied Italië


Wintersport groepsaccommodaties Italië met sauna of bioscoop

En dat geldt al helemaal voor een grote wintersport groepsaccommodatie Italië met sauna of bioscoop en direct aan de piste. Overigens geldt hetzelfde als je een last minute wintersport groepsaccommodatie Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk wilt huren. Boek je wintersport accommodatie grote groep op tijd en indien mogelijk, niet last minute.


interhome wintersport banner

Last minute wintersport met groep Kerstmis

Zoals gemeld, het is niet zo eenvoudig om een last minute skivakantie met een grote groep voor de Kerstvakantie te boeken en al helemaal niet tussen kerst en oud en nieuw. Wat er wel mogelijk is? Lees dit artikel over last minute vakanties met Kerstmis.


Skigebied Italië Zuid Tirol

Wintersport groepsaccommodaties Italië 10 tot 20 personen

Of je nu met een vriendengroep van 10, 12 of 14 personen een wintersport appartement of chalet Italië direct aan de piste zoekt of in het kader van een personeelsuitje een wintersport groepsaccommodatie Italië met sauna en zwembad voor 16, 18 of 20 personen zoekt, in de categorie wintersport accommodaties voor groepen 10 tot 20 personen, is het aanbod het grootst. Je kunt binnen deze categorie ook een wintersport verblijf grote groep Italië met privé sauna, spa of bubbelbad huren. Indien je een luxe wintersport vakantie Italië met een grote groep tot 20 personen met wellness wilt combineren.


plezier met vrienden wintersport

Wintersport accommodatie Italië boeken met groep 20 tot 30 personen

Met een vriendengroep van 20, 24 26, 28 of 30 personen een wintersport chalet Italië, appartement of groepsaccommodatie Italië aan de piste boeken? En dan ook nog het liefst in Val Gardena, Val di Sole of Val di Fassa? Indien je met een grote vriendengroep een winterport accommodatie Italië in een bekend skigebied wilt huren en we spreken over een groep tussen de 20 en 30 personen, is ons advies dit tenminste 6 maanden voor de wintersport groepsreis vriendengroep te regelen. Er is veel vraag voor grote wintersport accommodaties Italie vrienden groepen en al helemaal voor een skivakantie grote groep in Val Gardena.


Vroeg in het seizoen je grote wintersport accommodatie Italië boeken

Boek daarom een wintersport vakantie Italië met een familie, collega’s of vrienden vroeg in het seizoen. Het is best een goed idee om je al in mei of juni te oriënteren op een wintersport vakantie met een grote groep voor het komend wintersportseizoen. Dat geldt ook voor het boeken van een all inclusive wintersport vakantie met een groep in bijvoorbeeld Winterberg.


landal wintersport banner