30 personen

Groepsaccommodatie wintersport 30 personen.
Oostenrijk, Italië, Duitsland. Goede àpres ski. 30 – 40 persoons groepsaccommodaties skivakantie. Bij piste. Groot aanbod wintersport vakantiehuizen en chalets grote groepen in o.a. Tirol Salzburgerland, Voralberg. Voor een skivakantie grote familie- of vriendengroep in Oostenrijk bijvoorbeeld. Ook met zwembad, sauna te huur. Fijne après skimogelijkheden en catering soms mogelijk.

Bekijk de beschikbare accommodaties vanaf 30 personen.

Lees verder...

Wintersport grote groepen Oostenrijk 30 tot 42 personen.
Je vindt in deze categorie ook grote groepsaccommodaties skivakantie vriendengroepen Oostenrijk 32, 34, 38, 40 of 42 personen. Nagenoeg al deze grote wintersport accommodaties grote vrienden- en familiegroepen liggen aan of bij de piste en een skilift is altijd dichtbij. Voor een skivakantie Oostenrijk grote groep met de beste après ski mogelijkheden. Er zijn ook grote wintersport accommodaties Oostenrijk met eigen bioscoop en bar te huur. Voor je eigen après ski momenten.

Skivakantie grote groep met catering.
In een aantal gevallen is catering verplicht als je een grote groepsaccommodatie voor je skivakantie Oostenrijk met 30 tot 50 personen huurt. Er zijn echter ook grote wintersport chalets en vakantiehuizen Oostenrijk, Frankrijk en Italië te huur op basis van zelfvoorziening.

Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond