Chalet Le 360 – Frankrijk – Noord Alpen – Vanoise – 26 personen

3,868.00

Groepsaccommodatie wintersport Frankrijk 18, 20 tot 26 personen.
Met binnenzwembad, sauna, Hamman en massageruimte. Uitstekend skigebied en fantastisch uitzicht op de bergen. Pendeldiensten voor de deur verbinden het chalet met de kabelbaan in La Plagne. Grote recreatieruimte. Dit is één van de mooiste wintersport chalets Frankrijk voor grote familie- of vrienden groepen. 2 elektrische oplaadpunten voor auto’s in garage aanwezig. Chalet Le 360 – Frankrijk – Noord Alpen – Vanoise – maximaal 26 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie wintersport Frankrijk 18, 20 tot 26 personen.
Met binnenzwembad, sauna, Hamman en massageruimte. Uitstekend skigebied en fantastisch uitzicht op de bergen. Pendeldiensten voor de deur verbinden het chalet met de kabelbaan in La Plagne. Grote recreatieruimte. Dit is één van de mooiste wintersport chalets Frankrijk voor grote familie- of vrienden groepen. 2 elektrische oplaadpunten voor auto’s in garage aanwezig.

Chalet Le 360 - Frankrijk - Noord Alpen - Vanoise - 26 personen img-1

Fantastische wintersport accommodatie Frankrijk grote groep.
Dit ruime, luxe chalet bevindt zich op een prachtige locatie. Het beschikt over een ruime woonkamer van maar liefst 150 m² met balkons en er is een wellnessruimte met een privézwembad, sauna, hammam en een massageruimte. Geniet van het uitzicht op de bergtoppen, de gletsjers en het hoogste punt van de Vanoise (La Grande Casse – 3855 m).

Het schilderachtige Mâcot-la-Plagne ligt op een steenworp afstand en is bekend om haar met boomgaarden gevulde valleien en beboste hellingen voorzien van wandel- en mountainbikeroutes. Bezoek Mulcher of Village Igloo met haar spectaculaire ijssculpturen of maak een indrukwekkende arresleetocht.

Chalet Le 360 - Frankrijk - Noord Alpen - Vanoise - 26 personen img-2

Er is een skiruimte en een schoenendroger, een slaapzaal voor 4 personen en een grote recreatieruimte. Er is een mogelijkheid om tot 26 personen te ontvangen dankzij 2 extra, onafhankelijke appartementen. Je beschikt over een groot terras op het zuiden met uitzicht op het sneeuwveld en de rodelbaan. Er zijn 2 elektrische oplaadpunten in de garage aanwezig. Pendeldiensten voor de deur verbinden het chalet met de kabelbaan in La Plagne. Laat ons je exacte aankomsttijd weten zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Personen

, , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,