Chalet Alban – Frankrijk – Noord Alpen – Chatel – 15 personen

1,468.00

Wintersport groepsaccommodatie Frankrijk 15 personen.
Met privé sauna. Chalet Alban, ski chalet Frankrijk voor 13, 14, 15 personen naast skiliften. In de winter heb je direct toegang tot “Les Portes du Soleil” (stoeltjeslift Petit Châtel op ca. 200m.) Het gezellige centrum van Châtel met vele restaurants en winkels bevindt zich op ongeveer 1 km van het chalet. Dit houten ski chalet 15 personen is ingericht in de typische stijl van de Savoie en voorzien van veel faciliteiten, waaronder een houtkachel (hout wordt u aangeboden) en een traditionele sauna. Wintersport chalet Alban – Frankrijk – Noord Alpen – Chatel – 15 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Wintersport groepsaccommodatie Frankrijk 15 personen.
Met privé sauna. Chalet Alban, ski chalet Frankrijk voor 13, 14, 15 personen naast skiliften. In de winter heb je direct toegang tot “Les Portes du Soleil” (stoeltjeslift Petit Châtel op ca. 200m.) Het gezellige en authentieke centrum van Châtel met haar vele restaurants en winkels bevindt zich op ongeveer 1 km van het chalet. Dit houten ki chalet 15 personen is ingericht in de typische stijl van de Savoie en voorzien van allerlei faciliteiten, waaronder een houtkachel (hout wordt u aangeboden) en een traditionele sauna.

Chalet Alban - Frankrijk - Noord Alpen - Chatel - 15 personen img-2

In de zomer kunt u eindeloos wandelen in de bergen, vissen in het meer Vonnes en mountainbiken. Ook het nieuwe nieuwe zwemparadijs zal geen geheimen meer voor u hebben. Proef van de lokale producten uit de regio, zoals de Abondance kaas. Promo! De eigenaren bieden 15% korting aan op skiverhuur in de Ski Shop Linga in Châtel, precies naast de gondels. Daarnaast kunt u de ski’s / snowboard na een heerlijke dag skiën bij de shop achterlaten, zodat je er niet mee hoeft te sjouwen. De volgende ochtend staat het materiaal weer droog en warm voor u klaar!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,