Groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk

Boek hier je groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk.

Zoals een groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk Tirol voor een grote vriendengroep van 14 tot ruim 70 personen. Inclusief catering of op basis van zelfvoorziening. Populaire wintersport gebieden waar je een grote wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk kunt boeken zijn Voralberg, Tirol, Salzburgerland en Karinthië. Ook voor een groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk met eigen bioscoop en privé sauna. Ideaal voor vriendengroepen die wintersport Oostenrijk willen combineren met wellness en veel bioscoopplezier!

Villa for You wintersport banner


Groepsaccommodatie Oostenrijk dicht bij Skilift huren

Het heeft een aantal voordelen als je een wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk aan de piste boekt en met een skilift op minder dan 500 of 1000 meter van de accommodatie. Hetzelfde geldt voor de aanwezigheid van een eventuele skibus. Bij de te huren groepsaccommodaties Oostenrijk voor een skivakantie staat vermeld wat de afstand tot de piste en skibus is en vind je er tevens informatie over de skigebieden en de geschiktheid voor beginners en gevorderden. Zo kan je een wintersport Oostenrijk groepsaccommodatie kiezen die past bij de groep en het skiniveau. Soms is catering mogelijk of verplicht.


wintersport selfie op het terras

Groepsaccommodaties wintersport Oostenrijk voor groepen 14 tot 20 personen.

Indien je een 14, 16, 18 of 20 groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk wit boeken, heb je een ruime keuze. Of je nu gaat voor een groot wintersport chalet Oostenrijk 14, 16 personen in Zell Am See, Kaprun of een wintersport groepsaccommodatie 18 of 20 personen in Skicircus Saalbach/Hinterglemm of St. Christoph Am Arlberg, in deze categorie grote wintersport vakantiehuizen Oostenrijk zal je hier snel de meest geschikte groepsaccommodatie kunnen vinden voor je skivakantie Oostenrijk met vriendengroep, collega’s of familie. Ook een groepshuis wintersport Oostenrijk met privé sauna.


groepsaccommodatie wintersport met vrienden

Groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk 20 tot 30 personen

Indien je een wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk wilt huren voor een grote groep van 20 tot 30 personen, heb je nog steeds een redelijk grote keuze. Het aantal accommodaties in deze categorie is al wel aanzienlijk kleiner dan bijvoorbeeld 14 tot 20 persoons wintersport accommodaties Oostenrijk. Indien je een een groepsaccommodatie Oostenrijk wintersport voor 22, 23, 26 of 28 personen wit huren, heb je de meeste kans in Tirol, Salzurgerland en Karinthië. Er is zeker wel een mogelijkheid een wintersport chalet of groepsaccommodatie skivakantie in Saalbach Hinterglemm of Mayrhofen te huren in deze categorie. Ook in de bekende skigebieden/plaatsen Kaprun, Sankt Anton Am Arlberg en Zell am Ziller zijn meestal wel mogelijkheden voor een skivakantie Oostenrijk met een grote groep.


Wintersport groepsaccommodaties Oostenrijk 30 tot 40 personen.

Indien je voor bijvoorbeeld een vriendengroep of vereniging een grote wintersport Oostenrijk voor 30 tot 40 personen wilt boeken, is het aanbod al aanzienlijk kleiner en al helemaal als je in één gemeenschappelijk gebouw wilt overnachten en waar geen andere gasten zijn.
Gelukkig zijn er wel een aantal goede mogelijkheden een wintersport accommodatie voor een groep van 32, 34, 36 of 38 personen te huren. Er zijn mogelijkheden in onder andere Silbertal in Voralberg, Mayrhofen in Tirol, Kaprun in Salzburgerland, Saalbach-Hinterglemm in Salzburgerland en Silbertal Voralberg.

interhome wintersport banner


wintersport relaxen in de zon

Groepsaccommodatie Wintersport Oostenrijk 40 tot 50 personen

Indien we het over wintersport Oostenrijk accommodaties hebben over groepen 40 tot 50 personen dan praten we over grote wintersport accommodaties Oostenrijk. En daarvan is het aanbod zeér beperkt. Mogelijkheden een grote wintersport accommodatie Oostenrijk te boeken voor een grote groep 40 tot 50 personen, vind je onder andere in Wald-Köningsleiten in Salzburgerland, Sölden Längenfeld in Tirol, Wildschönau in Tirol, Zell Am See in Kaprun en Kirchberg in KitzSki Kitzbühel. In de laatste plaats vind je een 45 persoons groepsaccommodatie wintersport Oostenrijk met 25 slaapkamers, 15 badkamers, bioscoop en privé sauna. Een fantastische wintersport accommodatie grote groep voor vriendengroepen.


Grote groepsaccommodaties Oostenrijk voor groepen vanaf 50 personen

Indien je een grote groepsaccommodatie Oostenrijk wilt afhuren voor een wintersport vakantie met een groep groter dan 50 personen dan is het moeilijk om de hele groep in één accommodatie onder te brengen. Er zijn echter welk enkele mogelijkheden. Zo kan je in Fiss/Serfaus in Fiss Ladis een 58 persoons wintersport accommodatie met 22 slaapkamers en 16 badkamers inclusief catering boeken en is er in St. Christoph am Arlberg een luxe wintersport groepsaccommodatie inclusief catering voor maar liefst 55 tot 65 personen te huur. Ook deze grote en luxe wintersport groepsaccommodatie 65 personen lig direct aan de piste. Verder zijn er onder andere ook nog in Skicircus Saalbach Hinterglemm en Kaprun in Zell Am See mogelijkheden om grote wintersport groepsaccommmodaties Oostenrijk te huren. Meestal met verplichte afname catering, soms op basis zelfverzorging.


skifoto met groep

Hoe lang van te voren een grote wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk boeken?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Ons antwoord is. Boek een grote wintersport accommodatie tot 30 personen als het even kan minimaal 6 maanden van te voren wintersport groepsaccommodaties groter dan 30 personen, bij voorkeur 9 tot 12 maanden voor vertrek. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor een grote wintersport accommodatie Oostenrijk maar ook voor een Frankrijk wintersport groepsaccommodatie of groepsaccommodatie wintersport Italië.


Altijd annuleringverzekering voor hele groep afsluiten

Bij het boeken van een wintersport accommodatie voor een grote groep wordt aangeraden voor de hele groep een annuleringsverzekering af te sluiten en bij voorkeur een groepsannuleringsverzekering. Een wintersport reisverzekering is zeker ook geen slecht idee. Bij onverhoopt annuleren in verband met bijvoorbeeld een ongeval of ernstige ziekte kan je dan de annuleringskosten bij de betreffende verzekeringsmaatschappij claimen.


landal wintersport banner